• Öppettider på Erstagatan 17: mån-tis 11-19, ons-lör 11-21, sön stängt
Kategorier
Följ oss på Facebook
Nyhetsbrev

OM OSS
Olja&Oliv öppnades 2003 och var då Stockholms första olivoljebutik. Vi brinner fortfarande för att sprida kunskapen om riktig olivolja och balsamico, så hos oss kan du provsmaka och bli guidad bland vårt stora utbud. Vi har mer än 60 sorters olivoljor och 30 vinäger/balsamico i lager! Vill du lära dig mer om olivolja eller balsamico så kan du boka in dig på någon av våra kvällsprovningar i vår butik. Vi kommer även gärna hem till dig eller till ditt företag, hör av dig så berättar vi mer om det. Aktuella datum för våra provningar och mer information om provningens innehåll kan du läsa här.NY ADRESS OCH NU ÄVEN RESTAURANG & VINBAR!
I oktober 2015 flyttade vi till större lokaler på Erstagatan 17 i Stockholm. Nu har vi en större butik som även rymmer en restaurang med 20 sittplatser, samt en vinbar med Italienska och Portugisiska viner. I butiken har vi delikatesser som t.ex. charkuterier, ostar, kryddor, såser, marmelader, pasta/ris/mjöl, grönsaker, bröd och mycket annat för gastronomisk njutning! Visste du att olivolja inte bara är fantastisk för hälsan, utan även för huden? Därför har vi även en hylla med olivoljebaserade hudvårdsprodukter. Det mesta från vår butik hittar du även här i vår internetbutik, dock ej kylvaror eller färskvaror. 

Vi har ofta provsmakningar, föreläsningar och olika events i vår butik. Håll dig uppdaterad via vårt nyhetsbrev eller besök vår Facebook-sida facebook.com/oljaoliv. 

Ta en tur i vår butik här >> (OBS! Visar vår gamla butik på Bondegatan. Vi uppdaterar med ny 3D-visning inom kort)

VÅRA VAROR
Våra varor kommer från hela medelhavsområdet med tonvikt på det Italienska köket. Förutom egen import samarbetar vi med mindre importörer och grossister som erbjuder varor av hög kvalitet. Det vi erbjuder ska självklart vara gott, innehålla naturliga råvaror och vara fritt från onödiga tillsatser.

Har du egen butik och vill veta vad vi kan erbjuda dig? Kontakta oss då via mail på adressen info@olja-oliv.se eller via telefon, 08-462 06 06.

Välkomna!

Henrik, Åsa & Theo Selbo

Theo, Henrik & Åsa på Olja&Oliv Delikatesser
Bilder från vår butik

Butiken Provsmaka dig fram bland våra olivoljor och balsamico 

Provningar & Butiksevent
Dukat för kvällsföreläsning Nypressad olivolja! Provsmakning i butik och butiksevent

En fröjd för ögat och en gastronomsikk njutning!
Nybakat bröd har vi på fredagar och lördagar Fröjd för ögat.. Fröjd för ögat..
 

KONTAKTA OSS

Olja & Oliv Deli, Kök & Bar
Erstagatan 17, 116 36 Stockholm
Telefon:08-462 06 06
E-post: info@olja-oliv.se

Öppettider i butik&restaurang
Måndag - Tisdag kl 11-19
Onsdag - Lördag kl 11-21
Söndag Stängt
Avvikande öppettider: klicka här

OM OLJA & OLIV DELIKATESSER

Vi är en charmig delikatessbutik, restaurang & vinbar på Södermalm i Stockholm som fokuserar på medelhavets smaker! Här hittar du kvalitetsoljor, balsamvinäger, kaffe, charkuterier, härliga ostar och mycket annat för gastronomisk njutning. Välkommen in och provsmaka dig fram till dina favoriter i vår butik på Södermalm i Stockholm. Vi arrangerar även bokade provningar av olivoljor och balsamico. I vår delikatessdisk hittar du klassiker som bland annat parmesan, pecorino, robiola, parma, san daniele, pancetta, mortadella, mozzarella, bresaola, salami mm.

Vi garanterar alltid: Trygg leverans, Säker betalning, Kvalitetsgaranti & 14 dagars ångerrätt