• Öppettider på Erstagatan 17: mån-tis 11-19, ons-lör 11-21, sön stängt
Kategorier
Följ oss på Facebook
Nyhetsbrev

Butiken Olja&Oliv öppnades 2003 av Roland och Lena och var då Stockholms första olivoljebutik. Här kunde man prova sig fram mellan olika olivoljor och balsamicos under vägledning av kunniga butiksägare. 

Vi har sedan länge haft en passion för Italien med dess omfångsrika matkultur och generösa gästvänlighet. Vårt intresse för Italiensk formgivning och teknik avspeglas i vårt stora intresse och passion för Alfa Romeo. Vår dröm har varit att öppna en liten Italiensk delikatessbutik men tillfället har inte varit rätt i livet, förrän nu. Med förvärvet av kvalitetsbutiken Olja&Oliv i Stockholm har vi nu grundplåten att realisera våra drömmar!

Vi kommer naturligtvis att fortsätta sälja kvalitetsoljor och balsamico, samt hålla provningar i vår butik eller ute hos kunder och företag. Successivt kommer vi att utöka sortimentet med delikatesser från Medelshavsområdet och då med fokus på det Italienska köket.

Håll dig informerad om butikens utveckling via vårt nyhetsbrev eller via vår Facebook-sida facebook.com/oljaoliv. 

Välkomna!

Henrik, Åsa & Theo Selbo

Theo, Henrik & Åsa
 

KONTAKTA OSS

Olja & Oliv Deli, Kök & Bar
Erstagatan 17, 116 36 Stockholm
Telefon:08-462 06 06
E-post: info@olja-oliv.se

Öppettider i butik&restaurang
Måndag - Tisdag kl 11-19
Onsdag - Lördag kl 11-21
Söndag Stängt
Avvikande öppettider: klicka här

OM OLJA & OLIV DELIKATESSER

Vi är en charmig delikatessbutik, restaurang & vinbar på Södermalm i Stockholm som fokuserar på medelhavets smaker! Här hittar du kvalitetsoljor, balsamvinäger, kaffe, charkuterier, härliga ostar och mycket annat för gastronomisk njutning. Välkommen in och provsmaka dig fram till dina favoriter i vår butik på Södermalm i Stockholm. Vi arrangerar även bokade provningar av olivoljor och balsamico. I vår delikatessdisk hittar du klassiker som bland annat parmesan, pecorino, robiola, parma, san daniele, pancetta, mortadella, mozzarella, bresaola, salami mm.

Vi garanterar alltid: Trygg leverans, Säker betalning, Kvalitetsgaranti & 14 dagars ångerrätt