• Öppettider på Erstagatan 17: mån-tis 11-19, ons-lör 11-21, sön stängt
Kategorier
Följ oss på Facebook
Nyhetsbrev

Om Club Alfa Romeo postorderbutik 
Club Alfa Romeo är en ideell förening som i huvudsak drivs av frivilliga krafter inom klubbverksamheten. Klubbens postorderbutik drivs kommersiellt av Selbo Consulting AB.

Betalning
I butiken kan du handla klubbprylar mot postförskott eller via PayPal och med Visa, Mastercard eller Eurocard. Vid kortbetalning dras pengarna från kortet vid ordertillfället. Eventuell återbetalning sker endast till det kort som använts vid ordertillfället.

Ångerätt 
Vid köp i klubbens butik gäller ångerrätten i enlighet med Distansavtalslagen (2005:59.DHL.) Detta är en lagstadgad rättighet för dig som kund.

Som kund har du då rätt att ångra köp inom 14 dagar från dagen du tagit emot varan eller hämtat den på Posten eller av Posten aviserat utlämningsställe. Återbetalning av varuvärdet (ej frakt) sker inom 10 dagar från det att vi mottagit returförsändelsen. Observera att du själv står för returfrakten.

Outlösta försändelser
Försändelsens liggetid hos Posten och dess ombud är normalt 30 dagar. Man kan som kund begära utökad liggetid om man inte hinner hämta sin försändelse i tid.

Vi debiterar fraktkostnad x 2 samt kostnad för emballage om försändelsen returneras pga att den inte lösts ut i tid.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden baseras på orderns sammanlagda vikt. Köper du då fler produkter samtidigt så räknas frakten om automatiskt baserat på försändelsens totala vikt samt valt transportsätt. Vid eventuell retur eller byte av vara återbetalas ej frakt.

Leveranstid
Leveranstiden är ca 5-10 dagar från det att vi har fått din beställning och eventuell förskottsbetalning. Finns varan inte i lager så kontaktar vi dig för nytt leveransbesked.

Handla på klubbträffar?
Vill du veta om försäljning av klubbprylar sker på den aktivitet du tänker vara med på så kontakta oss på 070-252 77 57.

Hittar du inte vad du söker?
Vi försöker hålla ett intressant sortiment av klubbprylar för våra medlemmar och tanken är att sortimentet på sikt ska kunna växa sig större. Har du förslag på produkter som klubben kan ta in till försäljning? Kontakta oss i så fall på 070-252 77 57 eller via mail.

Kontaktuppgifter
Frågor om butiken och beställningar: Henrik Selbo, 070-252 77 57, postorder (at) alfaromeo.org

 

KONTAKTA OSS

Olja & Oliv Deli, Kök & Bar
Erstagatan 17, 116 36 Stockholm
Telefon:08-462 06 06
E-post: info@olja-oliv.se

Öppettider i butik&restaurang
Måndag - Tisdag kl 11-19
Onsdag - Lördag kl 11-21
Söndag Stängt
Avvikande öppettider: klicka här

OM OLJA & OLIV DELIKATESSER

Vi är en charmig delikatessbutik, restaurang & vinbar på Södermalm i Stockholm som fokuserar på medelhavets smaker! Här hittar du kvalitetsoljor, balsamvinäger, kaffe, charkuterier, härliga ostar och mycket annat för gastronomisk njutning. Välkommen in och provsmaka dig fram till dina favoriter i vår butik på Södermalm i Stockholm. Vi arrangerar även bokade provningar av olivoljor och balsamico. I vår delikatessdisk hittar du klassiker som bland annat parmesan, pecorino, robiola, parma, san daniele, pancetta, mortadella, mozzarella, bresaola, salami mm.

Vi garanterar alltid: Trygg leverans, Säker betalning, Kvalitetsgaranti & 14 dagars ångerrätt